+31(0)23 556 3198

ITPA nominated for the Waarborg Award

Waarborg Award Nomination Vakprijs Innovatie

ITPA has submitted a case for the Innovatie Award for the ICT Waarborg Awards.   The past weeks the members of the jury were very busy to study all submitted cases. As a result a Top 3 per category evolved and we are pleased to announce that ITPA is nominated for the Vakprijs Innovatie Award.

Innovatie Waarborg Award

DutchITPA heeft een case ingediend voor de Innovatie Award bij de ICT Waarborg Awards. De afgelopen weken zijn de juryleden hard aan de slag gegaan om alle ingezonden cases te beoordelen. Hier is een top 3 per categorie uitgekomen en we zijn blij jullie te mogen mededelen dat ITPA is genomineerd binnen de categorie Vakprijs Innovatie Award. 

 

 

Brancheorganisatie ICTWaarborg organiseerde voor de dertiende keer de ICTWaarborg Awards op 29 juni 2017.  De Awards mogen ieder jaar rekenen op veel aandacht in de verschillende media.

Deelname aan de ICTWaarborg Awards staat open voor alle bedrijven waarvan de kernactiviteit gericht is op computers, software, randapparatuur en computersupplies. Alle op Computerwinkels.nlZoekComputerhulp.nlAutomatiseerder.nlInternetdienstverleners.nl en telecomdienstverleners.nl vermelde bedrijven worden hiervoor automatisch genomineerd.