+31(0)23 556 3198

ITPA is genomineerd als een van de 5 kandidaten voor de Computable Awards

ITPA is genomineerd als een van de 5 kandidaten voor de Computable Awards

Fantastisch nieuws: Vol trots kunnen we melden dat ITPA is genomineerd als een van de 5 kandidaten voor de Computable Awards in de categorie ‘ICT projecten in het MKB’. :

Bron Computable: Ict-vakblad Computable heeft vijf ict-projecten in het mkb genomineerd voor de Computable Awards 2017. Het gaat om projecten bij Coronel Kartracing, Creatieve Koppen, OAZ Subsidieadvies en Ramlab en de ICT Accelerator van ITPA Group. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 31 oktober.

Het juryrapport beschreef de selectie als volgt: (Bron: Computable)

ITPA creëert met ICT Accelerator snelle innovatie, genomineerd als MKB-project

ITPA is in staat om met een relatief klein team snel te innoveren op het gebied van it performance management. Daarmee is het een perfect voorbeeld van hoe kleinere bedrijven, gebruikmakend van geavanceerde veelal cloud-based platformen, zeer snel kunnen innoveren en daarmee voorop kunnen blijven lopen op hun terrein. En dat dan ook nog met een globale uitstraling. Reden te meer voor de jury van de Computable Awards 2017 om ITPA met zijn ICT Accelerator te nomineren in de categorie ICT-project van het jaar in het MKB.

Verregaande digitalisering en het benutten van geavanceerde cloud-based platformen stellen het mkb in staat om op globale schaal te opereren. Het mkb heeft de naam traditioneler te zijn, maar als ze ‘er voor gaan’, dan kunnen ze een stuk sneller bewegen dan het grootbedrijf. En vanwege de aantallen, en startups daarbij die met een schone lei kunnen beginnen, zijn er meer dan genoeg ondernemingen die in de innovatieve frontlinie staan. ITPA is hier een schoolvoorbeeld van.

In een samenspel van machine learning, advanced analytics en cognitieve software worden problemen in complexe en IoT-gebaseerde gedistribueerde systemen proactief geanalyseerd en vervolgens voorkomen. Uit de welhaast ontelbaar mogelijke combinaties van problemen, oorzaken en gevolgen worden relevante diagnoses, analyses en oplossingen afgeleid. Dit heeft ITPA gedaan in een grote haven, voor meerdere ziekenhuizen, bij de bagageafhandeling op meerdere vliegvelden en voor één van de grootste elektriciteitsbedrijven wereldwijd.

Juryoordeel

De jury van de Computable Awards 2017 erkent de complexiteit, toegevoegde waarde en originaliteit van hetgeen IT-PA levert. Het feit dat menig gerenommeerd merk uit de Fortune 500 met ITPA in zee gaat, geeft aan welke unieke positie het bedrijf inneemt. Al met al een terechte genomineerde in de categorie ICT-project van het jaar in het MKB.